FCC-Segell-banner4
L’Arxiu municipal organitza un taller per conèixer l\'organització d\'arxius

Notícies

L’Arxiu municipal organitza un taller per conèixer l'organització d'arxius

bonart sant cugat del vallès - 19/05/15
Baner_ProustMarsans_Bonart_360x356Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356
L’Arxiu municipal, conjuntament amb el Museu, en motiu del Dia Internacional dels Arxius, que té lloc el dia 9 de juny, realitza una activitat de descoberta i organització d’arxius fotogràfics familiars.

Aquesta activitat es planteja com un doble taller. La primera part, impartida per una arxivera especialista en fotografia, inclou 2 sessions de 4 hores i està pensada com una activitat pràctica d’organització d’arxius fotogràfics de l’àmbit privat aplicant tècniques i metodologia pròpia de l’àmbit arxivístic, per tal d’acostar els procediments d’arxiu a un públic no especialista i fer-ne veure la seva utilitat també per a la vida privada.

La segona part del taller, impartida en aquest cas per un fotògraf professional, també de dues sessions de la mateixa durada, i inclou l’afegit de l’element de la refotografia, tècnica que permet acostar el passat al present amb una nova mirada participativa dels alumnes i que representa un complement ideal a la primera part.

El taller es planteja com una activitat participativa, en el qual les fotografies familiars de cada un dels participants són les protagonistes de l’activitat.

Les dates del taller són: 4 sessions, de 17 a 20 h, al Museu del Monestir. Els dies: 5 de juny,  6 de juny, 11 de juny i 12 de juny. Taller gratuït.

 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura