Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Notícies

"Nosaltres tenim la clau", dossier de Presència

\
bonart girona - 20/05/15
El dossier de la revista Presència d’aquesta setmana ofereix vint-i-quatre articles de diferents analistes que reflexionen sobre el significat de les eleccions d'aquest diumenge i del possible resultat. Vint-i-quatre visions per llegir amb deteniment durant la intensa jornada electoral.


La secció de Comunicació ens explica tots els detalls de la nova aposta cultural del Canal 33. Un nou espai, anomenat Tria33 oferirà cada dia als espectadors dues finestres informatives sobre la música, l’art, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines que demostren la vitalitat cultural del nostre país.


La crònica del món ens trasllada al Kurdistán. Els kurds es poden convertir en una força de xoc per frenar l’expansió de l’Estat Islàmic, per això Occident ha decidir armar-los.

La secció setmanal de Salut  aprofundeix en aquest número sobre un problema molt estès que sovint ens invalida: el mal de cap.


Per últim, tota l’agenda d’activitats a les planes de Sortim, que aquesta setmana obre amb un reportatge sobre l’art floral que engalana Arbúcies.
Banner-Eggleston-180x180px_v1-catLa-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...