BannerFCC_Bonart
Vídeo documental i fotografia, a la galeria Senda

Exposicions

Vídeo documental i fotografia, a la galeria Senda

bonart barcelona - 21/05/15
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
La galeria Senda (Passatge Mercader, 4, Barcelona) inaugura, el 26 de maig a les 19,30h, una doble exposició amb vídeo documental i fotografia. Al primer espai, Outland Previously Unseen, de Roger Ballen, una mostra de les fotografies inèdites de la reconeguda sèrie de l’artista. Al segon espai, Caja de cambios I, d'Adrián Balseca.

Outland Previously Unseen és la culminació de vint anys de treball que reflecteix la marginalitat de Sud-Àfrica i els habitants dels seus pobles i zones rurals, de manera commovedora i, alhora, estranyament bonica. L’exposició coincideix amb la recent publicació del llibre homònim, un dels testimonis fotogràfics més esgarrifosos del nostre temps.

Caja de cambios I inclou la projecció de Medio Camino (2014) i Fundiciones: Todo ladrón será quemado (2010), treballs on a través del vídeo documental explora els vincles entre progrés i modernitat. Aquesta exposició, tindrà una segona entrega, el 2 de juliol en el marc d’Art Nou Primera Visió amb la darrera obra de l’artista: If I Could.

A la imatge, fragment del vídeo Medio Camino (2014), d'Adrián Balseca.

Et poden
Interessar
...