Expo Josep Coll 2022 baner
La Fundació Vila Casas porta \

Exposicions

La Fundació Vila Casas porta "Llindars..." de Jordi Fulla a l'IEI

bonart lleida - 22/05/15
Nial nou-180x178Baner_Viladot_Bonart_360x356
La Fundació Vila Casas itinera l'exposició de Jordi Fulla Llindars en el punt immòbil del món que gira, del 28 de maig i fins al 12 de juliol, a la Sala Gòtica de l'Institut d'Estudis Illerdencs. 

Llindars en el punt immòbil del món que gira ofereix una visió contemporània vers una tipologia de construccions funcionals que s'estenen al voltant de la Mediterrània, "mòduls bàsics de resguard, arquitectures ancestrals que han anat expandint el coneixement des de l'antiguitat", en paraules de l'autor. Avui oblidades a mans d'un món globalitzat, aquestes edificacions esdevenen miradors atemporals des d'on observar el nostre esdevenir; un temps fugit que serveix a l'artista per establir paral·lelismes entre les projeccions arquitectòniques i el fet pictòric. La present proposta expositiva ens aboca, una vegada més, al món d'un creador que reflexiona entorn de la poètica del buit i la necessitat de l'home contemporani de reprendre la relació esquinçada amb la natura; una actitud contemplativa despullada de tot artifici. 

Aquest projecte, que ha estat patrocinat per la Fundació Vila Casas i que s'emmarca en el programa recentment iniciat Itiner'ART, compta amb la col·laboració d'altres centres d'art, com ara l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]