0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Certàmens

Escoles de disseny de Catalunya omplen de color les escales del metro

Escoles de disseny de Catalunya omplen de color les escales del metro
bonart barcelona - 27/05/15

En el marc de la Fira Swab Barcelona, que es durà a terme del 1 al 4 d'octubre al Pavelló Italià de Fira, i conjuntament amb Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) presentan per cinquè any consecutiu en nou escales del metro de Barcelona, les creacions de les escoles de disseny més rellevants de Catalunya.

Swab Stairs forma part del programa Swab OFF i del projecte TMB Cultura i té com a objectiu donar visibilitat al treball creatiu dels estudiants i alhora transformar artísticament un dels trajectes més quotidians de Barcelona. SWAB Barcelona busca estar present a la ciutat projectant l'art que pot generar-se al món acadèmic local, portant-ho davant a milions de persones.

L'acte de presentació de l'esdeveniment es realitzarà el dia 18 de juny a les 12:00 hores i tindrà lloc en el vestíbul de l'estació de Gran Via / Passeig de Gràcia (enfront del Comèdia), comptant amb la presència dels mitjans de comunicació. Participaran la Directora Publicitat i id. Corporativa en TMB Mirka Borachok el Director de Swab Barcelona Joaquín Díez-Cascón, així com els estudiants guanyadors presentant les obres escollides.

Aquesta iniciativa segueix creixent, sumant nou escoles participants de tota Catalunya en aquest any. Del 18 de juny al 2 de juliol els millors treballs dels estudiants d'aquestes escoles donaran color les següents escales. Algunes les escoles participants són:

  • Elisava, Escola Superior de Disseny i Ingenieria de Barcelona. Estació de metro: L4 Jaume I  (Accés Pl. de L'Àngel). Rita Leite i Isabel Domènech, Rita Leite, Isabel Domènech i Núria Esteve.
  • Esdi, Escola Superior de Disseny. Estació de metro : L2 Pg. Gràcia/Gran Via (Accés Zara). Claudia Pla, Núria Crosas, Merce Cassanyes.
  • IED, Escola Superior de Disseny// Estació de metro: L2 Pg. Gràcia/ Gran Via (Accés Comèdia). Lykke Groven, Viktoriya Semenova, Isabella Rood
  • Escola Superior de Disseny i Art, Llotja. Estació de metro: L3 Liceu (Accés Rambla). Gisela Sole, Yannick Buchs, Roberto Maldonado.
  • Escola d'art i disseny Pau Gargallo de Badalona. Estació de metro : L5 Sagrada Família (Accés Av.Gaudí). Aitor Auñon, Marta Escayola, Judith Canillo.
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88