banner-elscatala-817x88px
Els deu guanyadors del concurs de pintura i fotografia Art 35 Banc Sabadell

Convocatòries

Els deu guanyadors del concurs de pintura i fotografia Art 35 Banc Sabadell

bonart barcelona - 28/05/15
Baner_Viladot_Bonart_360x356220317_Verdu_Bonart-180x180
Els deu guanyadors del concurs de pintura i fotografia Art Banc Sabadell són Clara Palomar Garcia, Iker Lemos, Álvaro Jaen i Diana Lozano, Aida Andrés, Mónica Planes, Sonsoles Company, Charlotte Jansen, Javier Artero, Cristina Santos i Mar Guerrero.

El jurat d'aquesta edició del concurs patrocinat per Banc Sabadell i organitzat per les galeries Trama i Sala Parés ha estat format per Ignasi Aballí, artista; Sergi Aguilar, artista i director de la Fundació Suñol; Concha de Aizpuru, Galeria Juana de Aizpuru; Carlota Álvarez Basso, directora de programes de Cultura Contemporània, Matadero Madrid; Joaquim Chancho, artista; José Luis Cueto Lominchar, degà de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València; Josu Larrañaga Altuna, degà de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Complutense de Madrid; Joan Anton Maragall, president de la Sala Parés i de la Galeria Trama; Teresa Grandas, conservadora d'exposicions; Miquel Molins, president de la Fundació Banc Sabadell; Frederic Montornés, comissari d'art; Mar Redondo Arolas, vicedegana de Cultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona; Natxo Rodríguez Arkaute, vicedegà d'Extensió Universitària de la Facultat de Belles Arts de la Universitat del País Basc i Alicia Ventura, de la Fundació DKV Assegurances Mèdiques.

Els deu finalistes seleccionats exposaran cinc obres del 3 al 26 de setembre a la Galeria Trama de Barcelona i a la Sala Parés de Barcelona.

En el concurs de pintura i fotografia Art 35 Banc Sabadell s'hi han presentat 63 participants, 33 homes i 28 dones d'entre 19 i 35 anys. La major part d'ells, 25, estan entre la franja d'edat de 31 a 35 anys. El 85 per cent viuen a Catalunya, País Valencià, Madrid. Andalusia i País Basc. Els 75 per cent dels participants van estudiar a la UB, la Politècnica de València i la Complutense de Madrid.

A la imatge, a dalt, composició de Cristina Santos Muniesa, oli, fotografia i plàstic; a sota, Periplo de Javier Artero i Ein Stück vom Himmel de Charlotte Jansen.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat