0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

OjodePez Photo Meeting Barcelona fa cinc anys

OjodePez Photo Meeting Barcelona fa cinc anys
bonart barcelona - 28/05/15

OjodePez Photo Meeting Barcelona fa cinc anys, cinc edicions en què s'ha consolidat com una cita fotogràfica de referència a Barcelona. La nova edició de la trobada, organitzada per La Virreina Centre de la Imatge i La Fàbrica, serà més participatiu que mai i comptarà amb una vintena de destacats professionals internacionals del mitjà fotogràfic encapçalats per la cèlebre fotògrafa nord-americana Nan Goldin.

La cinquena edició posarà el focus en la figura d'autor i en el procés que ha de travessar des de la concepció d'una idea o treball fotogràfic fins convertir-lo en alguna cosa tangible. Així, oferirà un complet programa d'activitats en què fotògrafs, editors i experts de tot el món compartiran les seves experiències personals per convertir les seves fotografies en projectes integrals, donant-los claus per adaptar-los a suports editorials, multimèdia i expositius, distribuir-los per canals com agències o convocatòries de premis o aprendre noves formes de col·laboració amb altres artistes i institucions, sense oblidar els diferents mètodes de treball.

Per a això, el Meeting comptarà amb la participació d'autors com Nan Goldin, Olivia Arthur, Konrad Pustola, Marc Casino, Samuel Bollendorf, Laia Abril, Carlos Spottorno o Mariela Sancari, que oferiran les seves experiències als inscrits en formats propers i participatius. Eefje Ludwig, de World Press Photo; Harry Hardie, d'Here Press; Celia Davis, de Photoworks; Bridget Coaker, de Troica Photos; Álvaro Matias, de La Fàbrica; Jesus Micó, de la Kursala; i els comissaris independents Natasha Christie i Moritz Neumuller seran els especialistes que revisaran els projectes fotogràfics dels participants en el visionat de portfolis.

La participació és un dels objectius fonamentals de la nova edició. Per a això, a les habituals conferències el programa obre convocatòries públiques en què es convidarà a fotògrafs de qualsevol edat i experiència professional a projectar els seus treball a la pantalla situada al Pati de La Virreina Centre de la Imatge sota selecció. Aquestes convocatòries s'uneixen als habituals visionats de portfolis realitzats per experts internacionals ia un nou taller d'edició impartit per Juan Valbuena (PHREE) i Harry Hardie (Here Press) en què s'oferiran pautes per a l'edició, selecció d'imatges i definició de un projecte editorial propi.

banner-oro-180x180SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal