Expo Josep Coll 2022 baner
Carlets i Jaume Canet a la Fundació Valvi

Exposicions

Carlets i Jaume Canet a la Fundació Valvi

bonart girona - 02/06/15
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner_StellaRahola_Bonart_360x356
La Fundació Valvi presenta una altra exposició basada en el duet artístic entre dos creadors de trajectòries diferents amb diveres maneres d’entendre la creació.

En aquesta ocasió, els artistes convidats són Carlets, com a ceramista, i Jaume Canet, en pintura.

Carlets i Jaume Canet presentaran, del 28 de maig al 22 de juny, unes peces que reivindiquen la importància de la relació física, sensual i directa amb els materials.

Els dos artistes coincideixen a l’hora de concebre el seu treball des d’una investigació de la matèria i dels diferents processos a què la sotmeten.

Les peces ceràmiques de Carlets estan subjectes a uns condicionants estrictes d’humitat, temperatura, assecatge i  cocció determinats. Aquest fet provoca que cada peça cuita sigui una nova troballa per fer la següent.

El procés de Jaume Canet és menys estricte perquè no hi ha els mateixos condicionants, i cada peça pot començar de zero i seguir diferents camins.

Carlets i Jaume Canet examinen l’evolució de la matèria amb què treballen i es posen al servei dels respectius inconscients dels quals emanen els seus fantasmes. Tots dos afronten l’obra d’art des dels seus processos, que podríem denominar autodidactes i que resten ocults a l’espectador, que només tindrà davant dels seus ulls el resultat final.

A la imatge, Buscant Ulysses, 2014 de Carlets.

Et poden
Interessar
...

817x68