FCC-Segell-banner4
Dossier de Presència: La llei de la carretera

Notícies

Dossier de Presència: La llei de la carretera

bonart girona - 04/06/15
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Banner-Anastasia-180x180px_v1-cat
El dossier d’aquesta setmana (7 de juny del 2015) de la revista Presència està dedicat als esforços legislatius i de conscienciació que es duen a termes per reduir la sinistralitat a les nostres carreteres. Mesures com l’entrada en vigor del carnet per punts han reduït de manera considerable els accidents mortals viaris, però ara es tracta d’arribar a l’any 2020 amb el 50% menys de víctimes que les registrades el 2010. El dossier inclou entervistes amb membres de les associacions de víctimes i ens acosta als nous estàndars de mesures de protecció que la indústria automovilística incorpora als nous models.

La revista d’aquesta setmana també inclou una entrevista a Xavier Graset, periodista polifacètic. A l’apartat de Salut, Lluís Martínez aprofundeix en la diftèria, una malaltia infeccionsa eradicada que ara torna a l’actualitat a causa del nen infectat a Olot.

La crònica del món ens parla del  nomenament de Mohamed bin Nayef com a hereu de la corona d’Aràbia Saudita, que ha suscitat recels pel seu esperit considerat bel·licista, allunyat de l’immobilisme tradicional.

La crònica setmanal de la vida social ens apropa a la invasió de la modea texana.
Finalment, com cada setmana, l’apartat Sortim es presenta amb totes les propostes d’oci, entre les quals destaquem el foc atàvic de Durro i de la Fira renaixentista de Calella.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88