Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

Dossier de Presència: La llei de la carretera

Dossier de Presència: La llei de la carretera
bonart girona - 04/06/15
El dossier d’aquesta setmana (7 de juny del 2015) de la revista Presència està dedicat als esforços legislatius i de conscienciació que es duen a termes per reduir la sinistralitat a les nostres carreteres. Mesures com l’entrada en vigor del carnet per punts han reduït de manera considerable els accidents mortals viaris, però ara es tracta d’arribar a l’any 2020 amb el 50% menys de víctimes que les registrades el 2010. El dossier inclou entervistes amb membres de les associacions de víctimes i ens acosta als nous estàndars de mesures de protecció que la indústria automovilística incorpora als nous models.
La revista d’aquesta setmana també inclou una entrevista a Xavier Graset, periodista polifacètic. A l’apartat de Salut, Lluís Martínez aprofundeix en la diftèria, una malaltia infeccionsa eradicada que ara torna a l’actualitat a causa del nen infectat a Olot.
La crònica del món ens parla del  nomenament de Mohamed bin Nayef com a hereu de la corona d’Aràbia Saudita, que ha suscitat recels pel seu esperit considerat bel·licista, allunyat de l’immobilisme tradicional.
La crònica setmanal de la vida social ens apropa a la invasió de la modea texana. Finalment, com cada setmana, l’apartat Sortim es presenta amb totes les propostes d’oci, entre les quals destaquem el foc atàvic de Durro i de la Fira renaixentista de Calella.
inclassificablesbanner-oro-180x180-gene

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px