BannerFCC_Bonart
Comença Incubarte 7, el Festival Internacional d\'Art

Notícies

Comença Incubarte 7, el Festival Internacional d'Art

bonart valència - 09/06/15
Banner_180x180Baner_MarDeFons_Bonart_180x180

Incubarte 7, el Festival Internacional d'Art, que se celebra des dels seus inicis a València amb gran èxit de públic i crítica engega la seva setena edició. El festival té un caràcter públic, festiu i gratuït, sent a més un esdeveniment on es teixeixen xarxes i ntre els diferents professionals de l'art i la cultura.


Incubarte en totes les seves edicions parteix d'una convocatòria internacional i oberta d'artistes, tot portants als millors centres expositius del centre de la ciutat de València, les últimes tendències artístiques en les disciplines a concurs: pintura, escultura, fotografia i vídeo.


El 18 de juliol comença les seves activitats amb una programació entre secció oficial i accions constituïda per diferents disciplines com pintura, escultura, instal·lació, fotografia, vídeo, performance, dansa, pintura mural, street art i mapping. Incubarte finalitza diumenge 21 de juny.


Les obres seleccionades romandran exposades durant un mes a les sales participants en Incubarte 7. En aquesta edició, s 'han rebut més de 2.700 propostes, havent-se seleccionat 200 obres en representació de més de 50 països.


Juntament amb la secció oficial,  Incubarte 7 compta amb les col·laboracions especials de la Biennale Internationale de Casablanca, Bang Festival Internacional de Vídeo Art de Barcelona, ​​i Under the Subway Video Art Night de Nova York.

Et poden
Interessar
...