download

Notícies

Jornada de portes obertes a la Reial Acadèmia d'Espanya

Jornada de portes obertes a la Reial Acadèmia d\'Espanya
bonart roma - 10/06/15

EL 25 de juny la Reial Acadèmia d'Espanya a Roma obre les seves portes per acollir una jornada en què es presentaran els projectes produïts pels artistes i investigadors que es troben actualment en residència. Diferents activitats participatives, que van des de la performance a la lectura dramatitzada, passant per la música en viu, se succeiran des de les 18h fins a les 24h en un marc únic que és l'Acadèmia d'Espanya. Totes les activitats programades estan obertes al públic de forma gratuïta.

El mateix dia també tindrà lloc la inauguració de l'exposició, que romandrà oberta fins al 15 de juliol, encarregada de recollir una selecció de les obres dels artistes que han gaudit de la seva beca a l'Acadèmia aquest any.

Els artistes i investigadors de la present edició i els seus corresponents disciplines de treball són: Adrián Silvestre (cinema), Almudena Lobera (arts visuals), Álvaro Ortiz (còmic), Antoni Abad (NetArt), Enrique Bordes (disseny), Giuseppe Vigolo i Antonella Zerbinati (gravat), Greta Alfaro (vídeo), Jesús Donaire (arquitectura), Joan Espasa (literatura), Joan Morey (escultura), Maria Cristina García (arquitectura), Miriam Isasi (escultura), Samuel Leví (música) i Yann Leto (pintura).

JP_Bonart-180x180-Online_canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1