FCC-Segell-banner4
Segona edició de MAD Barcelona 2015, Mostra Simultània d\'Art Digital.

Notícies

Segona edició de MAD Barcelona 2015, Mostra Simultània d'Art Digital.

bonart barcelona - 11/06/15
La-Galeria-201602-recursBONART_BANNER-POSTECTURA-180X180

Del 8 al 19 de juliol‏ torna MAD Barcelona 2015, la II Mostra Simultània d'Art Digital.


MAD Barcelona té com a objectiu oferir al públic la possibilitat de descobrir i experimentar amb l'art digital en entorns a priori fora del circuit expositiu tradicional d'art per assolir-ho es compta amb Canon, que realitzarà un taller on es mostraran els últims avenços tecnològics de les seves impressores vehiculant-les amb el món de l’art, així com el suport de TRAM, que projectarà vídeos de la  mostra als monitors de les seves línies de transport.

Des de MAD Barcelona es promou la divulgació i normalització del consum de l'art digital fora dels circuits habituals i per aquest motiu la part educativa de la Mostra, que serà dirigida pel Convent de Sant Agustí de Barcelona, resulta essencial. Aquesta consistirà en la realització  de deu càpsules formatives relacionades amb la creació digital i multimèdia i que es portaran a terme del 6 al 19 juliol al mateix convent.

Aquest any, com a novetat i per tal de promocionar la creació i difusió d’obres d’artistes novells, MAD Barcelona ha convocat el I Premi Internacional Digital Art Barcelona 2015, que aglutina diferents categories de l'art digital. Durant la mostra, a més de poder gaudir de la exhibició d’obres escollides a partir d’un comissariat, es presentarà una selecció dels treballs participants a la convocatòria i al finalitzar la mostra es realitzarà un acte per a presentar els guanyadors que rebran premis valorats en un total de 4000 €.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat