banner-elscatala-817x88px
La galeria H2O proposa el projecte de fotografia oculta de l\'italià Aqua Aura

Exposicions

La galeria H2O proposa el projecte de fotografia oculta de l'italià Aqua Aura

bonart barcelona - 16/06/15
Eude, genericBaner_Esteva_Bonart_360x356
La galeria H2O (carrer Verdi, 152, Barcelona) presenta, del 8 de juliol al 7 d'agost, The hidden project, la primera exposició individual a l'estat espanyol del fotògraf italià Aqua Aura.

L'exposició, comissariada per Carolina Lio, s'organitza en col·laboració amb l'Institut Italià de Cultura. Es mostren dues de les principals sèries de l'artista: Portraits Survivants i Frozen Frames. En les dues sèries es proposa la manipulació de la realitat amb l'objectiu de construir una nova dimensió. Els retrats presentats com distorsions grotesques d'una humanitat que podria interpretar-se com postatòmica.

En ambdues sèries l'autor juga amb el concepte d'ocultar i revelar. Les imatges s'exposen, a l'H2O, en condicions de poca visibilitat o fins i tot embalades. I s'utilitzen espais poc corrents de la galeria, com un magatzem en construcció en què els espectadors hauran de buscar les obres d'art entre passarel·les i eines. Aquesta dificultat, aquest esforç extra que es requereix, no permetrà en cap cas veure l'obra completa. Serà possible veure les imatges íntegrament només a través del catàleg i a través d'una selecció exhibida de forma paral·lela a l'Institut Italià de Cultura.

The hidden project s'inaugura el 8 de juliol a les 19h.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-