Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Jornades Modernistes a la Garriga

Jornades Modernistes a la Garriga
bonart la garriga - 17/06/15
La Garriga celebra del 10 al 12 de juliol, les seves Jornades Modernistes. Les jornades, ja consolidades, esdevenen un punt de trobada, reflexió i difusió del coneixement al voltant d’un dels moviments culturals més característics de la  història contemporània de Catalunya. Enguany es fa una aposta que engloba activitats per a totes les edats amb tallers per a infants, visites guiades i concerts.
Entre les diverses propostes destaquen tres visites guiades molt especials. Una d’elles, que ja va tenir molt d’èxit l’any passat, és la visita nocturna “La nit del modernisme” que dissabte 11 de juliol recorrerà algunes de les principals cases modernistes del Passeig de la Garriga com són Can Durall, la Casa Fages i la Casa Colom. En aquesta visita, les guies aniran vestides d’època i explicaran com es vivia i com va afectar l’estiueig a la Garriga. La visita també inclourà un passeig pels jardins de la casa modernista Can Barbey, il·luminats per a l’ocasió i acabarà amb un refrigeri al Balneari Blancafort, on hi haurà una exposició de fotografies antigues.
Una altra de les activitats de les Jornades Modernistes de la Garriga serà la visita teatralitzada “La Garriga fa 100 anys” , diumenge 12 de juliol al matí, un espectacle itinerant per diferents espais i cases modernistes, però també masies històriques, amb escenificacions de curta durada lligades a l’estiueig i al termalisme. A banda de les diverses visites guiades, les Jornades Modernistes de la Garriga també comptaran amb espectacles de teatre al carrer (una divertidíssima Action!, d’Argot Teatre, a les places de l’Església i can Dachs), cinema a la fresca (amb imatges de l’Aplec de Santa Margarida del Cami de principis del segle XX), una conferència sobre Santiago Rusiñol, un taller familiar sobre modernisme i un concert líric amb la soprano Marga Cloquell i la pianista Anna Crexells.
Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

0224-banner-bonart-MetgeRural-1280x107px