banner-elscatala-817x88px
Visites comentades a l’exposició \

Notícies

Visites comentades a l’exposició "Deltebre I. La història d’un naufragi"

bonart tarragona - 19/06/15
banner web TA22_bonart_180x180Impremta Pages - banner-180x178
El 20 de juny tindran lloc les visites comentades a l’exposició Deltebre I. La història d’un naufragi. Un episodi del setge i de l’ocupació de Tarragona (1811-1813), adreçades al públic general. L’activitat es realitza a la Sala d’exposicions temporals del Museu Arqueològic de Tarragona (plaça del Rei, 5) a les 12 h i té una durada aproximada d’una hora. El preu de l’activitat està inclòs amb l’entrada del Museu.


El jaciment Deltebre I és un vaixell de transport militar d’una flota anglesa que, junt amb alguns altres vaixells del mateix comboi, es va enfonsar a la desembocadura de l’Ebre, en el marc del conflicte bèl·lic de la Guerra del Francès, l’estiu de 1813.


Les seus del MAC-CASC i el MAC-Girona van formalitzar una exposició temporal amb la finalitat de donar a conèixer la història del jaciment subaquàtic Deltebre I, i alhora, la tasca de l’arqueologia subaquàtica en general.


Ara es presenta, ampliada, al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona amb l’objectiu de donar a conèixer a les comarques de Tarragona aquest excepcional jaciment i, alhora, difondre un episodi fonamental de la nostra història contemporània, el conflicte bèl·lic de la Guerra del Francès i les seves repercussions a la ciutat.


Les properes visites guiades són el 19 de juliol, 9 d’agost, 6 de setembre i 4 d’octubre de 2015.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner