FCC-Segell-banner4
II Art Sitges Weekend: Balanç positiu

Notícies

II Art Sitges Weekend: Balanç positiu

bonart sitges - 22/06/15
La-Galeria-201602-recursBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Del 12 al 14 de juny, les 5 galeries d'art - Atelier Blanca De Nicolás, Guerrero Galeria d'Art, I li va Gallery, Nicolás Sala d'Art i la Galeria Out of Africa van organitzar la II Ruta de l'Art de Sitges, amb la inauguració oficial de les exposicions de l'estiu el mateix cap de setmana i un variat programa d'esdeveniments artístic-culturals dut a terme a les diferents galeries d'art: Cafè dels Artistes, actuacions, teatre, trobades amb els artistes, música en directe, degustació de tapes ...

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges, dels Museus de Sitges i de la Fundació Stämpfli i amb un desplegament promocional que abasta des de la difusió en els portals de turisme www.sitgestur.cat i www.visitsitges.com, la inclusió d'anuncis en mitjans de comunicació, la impressió i distribució de flyers i cartells i la instal·lació en els llocs més emblemàtics i concorreguts de Sitges d'un centenar de banderoles, aquest esdeveniment va rebre per la seva segona edició una acollida molt positiva per part del públic de Sitges, els aficionats l'art i els col·leccionistes de Catalunya i Espanya que es van desplaçar per fer la Ruta de l'Art visitant les galeries participant.
Aquest any l'Art Sitges Weekend va comptar amb la participació dels alumnes de P4 i P5 de les escoles Esteve Barrachina i Maria Ossó. Per a aquesta segona Ruta de l'Art, els nens de Maria Ossó van fer treballs a partir de temàtiques com "l'Àrtic", "la floresta", "el desert" i "l'Oceà", usant collage i diferents tècniques de pintura. Els nens d'Esteve Barrachina han fet collage amb cartó pintat amb diferents tècniques, i dibuixos amb guaix. Els treballs van ser exposats en les cinc galeries participants durant tot l'Art Sitges Weekend.

Les cinc galeries es reuneixen per proposar a l'Ajuntament de Sitges idees de desenvolupament de l'esdeveniment i les dates durant el mes de juny 2016.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021