banner-elscatala-817x88px
<mirades creuades> 11: Art i ciència al Museu Thyssen-Bornemisza

Notícies

11: Art i ciència al Museu Thyssen-Bornemisza

bonart madrid - 23/06/15
Banner-300x250_1180x180
El Museu Thyssen-Bornemisza dedica l'onzena entrega de la sèrie <mirades creuades> a la relació entre l'art i la ciència al llarg dels últims segles, amb obres d'autors com Frederic Edwin Church, Henri Edmond Cross, Sonia Delaunay-Terk o Frantisek Kupka, entre d'altres.

Del 26 de juny al 27 de setembre, <mirades creuades> 11: Art i ciència reuneix 10 pintures totes procedents de les col·leccions del Museu, permeten il·lustrar els punts en comú entre les dues disciplines, com ara la creació de dimensions espacials acords amb les modernes teories geomètriques, l'impacte en l'art dels estudis científics sobre el color o l'interès dels paisatgistes del segle XIX per les ciències naturals.

El muntatge pot visitar fins al 27 de setembre, al balcó-mirador de la primera planta, amb accés gratuït i directe des del hall central. A més, els dies 24 i 26 juny, en el context del congrés anual de l'Organització internacional de físics experts en neutrins, matèria i energia fosca, que té lloc aquest any a Madrid, el Museu acull les Trobades Art i Ciència.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner