banner-elscatala-817x88px
Es presenta la XV edició de Sianoja, festival d\'art i cultura internacional

Notícies

Es presenta la XV edició de Sianoja, festival d'art i cultura internacional

bonart noja - 24/06/15
Baner_Subirachs_Bonart_360x356Nial nou-180x178
Del 25 de juny al 4 de juliol se celebra, al Palau de Albaicín de Noja, la XV edició de Sianoja, festival d'art i cultura internacional.

La trobada es presenta, segons expliquen els organitzadors, fidel al seu convenciment que l'art és per a tots i cal fer-lo arribar a tothom. Sianoja celebra portes obertes i tots els que ho desitgin poden apropar-se i veure com es gesta una obra d'art, com l'artista lluita amb la pedra o el metall o el llenç o la fusta; preguntar-li, xerrar amb els creadors, mirar a l'art cara a cara.

Enguany hi participen 12 artistes de 12 estils diferents que presenten 12 mirades úniques. La major part d'aquests creadors són pintors, però hi ha també escultors i artistes multidisciplinaris. Els participants són arribats d'Espanya, Geòrgia, Itàlia, Japó, França, Mèxic i Cuba. Els artistes són: Cristina Bezanilla, Laura López Balza, Roberto Orallo (qui va estar al Sianoja del 2005), Carlos de Paz, Antonio Asensi Gallardo, Sandra Rubio, Elisabeth Bell, Henry Eric Hernández, Sofia Fargiani, Silvia Papes, Jaime Ruíz Martínez i Atsushi Yamaberi.

 

Et poden
Interessar
...

817x68