0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Certàmens

Primera Edició de la fira Art / Marbella

bonart marbella - 30/06/15

Art / Marbella (marbellafair.com) celebra la seva primera edició del 30 de juliol al 3 de agosto al Palau de Fires, Congressos i Exposicions de Marbella. Una fira internacional composta per prop de 40 galeries entre les que es troben la brasilera Baró Galeria, la italiana FL Gallery, la londinenca Narrative Projects, la portuguesa Filomena Soares i algunes de la galeries espanyoles més importantes.

El comitè curatorial està format per cinc importants professionals internacionals: Omar López Chahoud, comissari freelance amb base a Nova York, fundador i director de la fira Untitled de Miami; Neri Torcello, consultor d'art italià resident a Londres; Maria Chiara Valacchi, comissària i directora de Spazio Cabinet a Milà; i Aura Seikkula experta en art escandinau.

Art / Marbella retrà homenatge en la seva primera edició a l'artista francès d'origen hongarès, Nicolas Schöffer, considerat el pare de l'art cibernètic. El seu atelier ha organitzat una exposició, comissariada per Rolando Carmona, que mostrarà peces inèdites a Espanya del considerat com un dels mestres precursors del vídeo art.

Amb una forta presència espanyola, Art / Marbella compta amb les galeries madrilenyes: Espacio Mínimo, Max Estrella, F2 Galería, Odalys Madrid, Fernando Pradilla, Alimentación 30 + Salón, Daniel Cardani, Twin Gallery, L21 Gallery y APgallery. També estaran presents Alarcon Criado de Sevilla; Michel Mejuto i Carreres Mugica de Bilbao; Galeria Pelaires de Palma de Mallorca; Gema Llamazares i Aurora Vigil - Escala de Gijón; Set Espai d'Art , Area 72 / Punt i Rosa Santos de València; Yusto / Giner de Marbella; Xarxa Penguin de Sant Pere d'Alcántara; STOA Gallery d'Estepona; Art Nou de Múrcia; Rodrigo Juarranz d'Aranda del Duero; Bacelos i Adhoc de Vigo i Saro Lleó de Les Palmes de Gran Canària.

Baner-generic-180x180_Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal