banner-elscatala-817x88px
Exposició de fotografia de Han Sungpil al Centre Cultural Coreà

Exposicions

Exposició de fotografia de Han Sungpil al Centre Cultural Coreà

Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Culturabanner-elscatala-180x180px
El Centre Cultural Coreà (Paseo de la Castellana, 15, de Madrid) inaugura l'exposición de fotografia titulada: Pasado, Presente y Futuro del fotògrafo subcoreà Han Sungpil el 27 de novembre a les 19.30h a la Galería Han-ul del Centre. La mostra es podrà visitar fins el 10 de gener de 2020.

L'exposició reuneix el treball de 10 mostres de la sèrie ¨Polar Heir¨, fotografies i produccions de vídeo portades a termes en el seu viatge pels Alps, la Serralada dels Andes, l'Àrtic i l'Antàrtida. És un treball ple d'emocions que l'artista ha volgut compartir amb el públic. 

La proposta artística de Han és una reflexió sobre temes ambientals, l'escalfament global i el moviment de les glaceres. Ho plasma en la fotografia, el vídeo i les instal·lacions i a través del seu treball busca comprendre la diversitat, explorant la natura i interpretant els mons comuns que han estat la seva font d'inspiració. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68