banner-elscatala-817x88px
Oberta la convocatòria de projectes per la Biennal Internacional de Cartellisme Terras Gauda

Convocatòries

Oberta la convocatòria de projectes per la Biennal Internacional de Cartellisme Terras Gauda

bonart vigo - 02/07/15
BONART-180x180-CervellsBaner_Viladot_Bonart_360x356
La Biennal Internacional de Cartellisme Terras Gauda - Concurs Francesc Mantecón ha obert el termini de presentació de projectes, el qual terminarà el 30 de setembre del 2015.

La Biennal Internacional de Cartellisme Terras Gauda - Concurs Francesc Mantecón torna a ser punt de trobada per a l'avantguarda artística internacional en 2015. Artistes gràfics, estudis de disseny i universitats estan convidats a participar en l'única iniciativa cultural privada d'aquestes característiques que convoca un celler a nivell mundial, consolidada com una de les tres biennals de cartellisme de més prestigi.
Terras Gauda repartirà 16.000 euros en metàl·lic en premis (10.000 euros per al 1o premi, que serà utilitzat com a imatge del celler dos anys); i 2.000 € per al 1r accèssit, 2n accèssit i la Menció Especial, respectivament).

José María Cruz Novillo, mestre del Disseny i Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts, és el professional de referència en el jurat, del qual han format part Javier Mariscal, Óscar Mariné, Alberto Corazón, Manuel Estrada, Isidre Ferrer, Pep Carrió, Emilio Gil i Roberto Turégano.

"L'art és un viatge d'anada, el disseny és un viatge de tornada" ressalta Cruz Novillo, que gaudeix de gran reconeixement internacional, Premi Nacional del Disseny, Premi Laus i de la Society of News Design; i història viva del Disseny a Espanya com a creador d'identitats corporatives que formen part de la memòria col·lectiva: Correus, El Mundo, Policia Nacional, Tresor Públic, PSOE .... Dissenyador gràfic, dibuixant, pintor i escultor, la col·laboració amb Norman Foster o César Ruiz-Larrea ha deixat la seva empremta també en l'Arquitectura en aquesta recerca constant de la "significança" que marca els seus treballs. Laura Revuelta, periodista especialitzada en Cultura, Art i Literatura i redactora en cap del suplement ABC Cultural, del diari ABC també formarà part del jurat aquest any.Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells