MG_Bonart-1280x150p

Notícies

La Universitat de Lleida presenta la segona edició del curs d'estiu "Art i Territori"

bonart agramunt - 02/07/15
Del 8 a l'11 de juliol se celebra la segona edició del curs Art i Territori, a Agramunt, l'escola d'estiu de la Universitat de Lleida.

Agramunt i el seu entorn és un dels principals punts de partida del treball creatiu del poeta Guillem Viladot i de l’artista plàstic Josep Guinovart, dos autors diferents però amb una forta vivència del territori que queda palesa en les seves obres.

La segona edició d’aquest curs de caràcter interdisciplinari pretén fer una immersió en la creació artística i en les claus, motivacions i referències que es manifesten en l’obra d’aquests autors.

Els objectius del curs són: la immersió en el procés de creació dels dos artistes; l’anàlisi de les motivacions, claus i referències que es manifesten en la seva obra; l’aprofundiment de la seva relació amb el territori com a font d’inspiració del seu treball; el coneixement de les tècniques artístiques que van utilitzar; així com l’elaboració de recursos pedagògics per poder-los desenvolupar posteriorment a l’aula.

L'11 de juliol, a les 19h, se celebra l'acte de cloenda amb la ponència La condició postfotogràfica, a càrrec del fotògraf i artista Joan Fontcuberta.
Nial nou-180x178Banner-Flama-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...