M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Dossier Presència: La bufetada que va despertar un país

Notícies

Dossier Presència: La bufetada que va despertar un país

bonart girona - 04/07/15
Eude, genericthumbnail_arranzbravo. general 04-2014
El dossier d'aquesta cap de setmana de la revista Presència repassa com s'ha anat degradat la relació política entre Catalunya i Espanya des que fa cinc anys el Tribunal Constitucional va tombar l'Estatut. La gran manifestació del 10 de juliol del 2010 va esperonar el motor independentista i va ser l'inici d'una guerra soterrada Estat-Generalitat. Des de llavors, el Tribunal Constitucional ha dictat fins a 150 sentències a l’entorn de la sobirania de Catalunya. La Generalitat ha guanyat algunes batalles però ha perdut les que tenen a veure amb el moll de l’os del PP: ensenyament, matèria fiscal i reestructuració bancària.

L'escalada militar i diplomàtica de la Xina per la possessió d’uns illots del Pacífic rics en recursos naturals i estratègics per al control de rutes comercials centra les pàgines de Món.

L'apartat de Comunicació analitza la tendència a l’alça de la difusió i audiència dels mitjans en català, sobretot a la ràdio i a la xarxa, malgrat la superioritat de l’oferta en castellà.

Les pàgines de salut ofereixen tots els consells necessari per agafar-se seriosament els cops de calor, en una setmana en què s'han baut temperatures rècord.

Finalment, totes les propostes d'oci a les pàgines del Sortim, encapçalades per una trobada de vehicles històrics a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Et poden
Interessar
...