Expo Josep Coll 2022 baner
La galeria Trama exposa la pintura de l\'artista emergent Javier Vázquez

Exposicions

La galeria Trama exposa la pintura de l'artista emergent Javier Vázquez

bonart barcelona - 07/07/15
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Eude, generic
Fins al 27 de juliol, la galeria Trama (carrer Petritxol, 5, Barcelona) presenta BANG, BANG, Here I come again, la segona exposició individual de l'artista Javier Vázquez (Albacete, 1984).

Es tracta d’un artista emergent, que pinta el temps que li ha tocat viure. El seu projecte parteix de qüestionar-se com viuen i creixen les noves generacions, envoltades d’imatges estereotipades i imposades com a modes, sigui a través de la televisió o internet. Es tracta d’obres basades en les emocions, la música i els mitjans de comunicació com a creadors de modes i identitat social.

Sovint, les seves pintures parteixen d’una captura de pantalla d’un dispositiu electrònic, i és així com crea un llenguatge contemporani que vincula la pintura a les noves tecnologies.

Vázquez és un dels artistes emergents que promou la galeria Trama des de l’any 2010, quan va ser un dels 10 seleccionats del concurs de pintura i fotografia ART<35 que organitzen conjuntament amb la Sala Parés. Des d’aleshores, la galeria ha fet el seguiment d’aquest pintor, promocionant-lo i divulgant la seva obra a fires internacionals.

A la imatge, The Whale.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021