BannerFCC_Bonart
\

Exposicions

"Cuentan las musas" de Nekane Manrique a la galeria Espiral

bonart noja - 13/07/15
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
Del 15 de juliol al 8 d'agost, la galeria Espiral (plaça La Villa, 18, Noja) acull la mostra Cuentan las musas de Nekane Manrique (Bilbao, 1985).

Es presenten dues sèries de treballs que marquen l'evolució de l'obra d'aquesta artista: Anatomia topográfica en què uneix el cos de la dona i la representació de paisatges sobre el mateix. Creant una nova experiència visual que reflecteix les relacions entre les zones del paisatge i certa simbologia amb l'anatomia del cos. I Cuerpos etéreos, treball que tracta d'indagar en la relació del subjecte amb el propi jo mitjançant retrats femenins en espais neutres, influenciada per la iconografia de la pintura flamenca i els prerafaelites.

Manrique treballa amb l'acrílic mitjançant plans de color i la utilització de la imatge fragmentada per composicions i enquadraments que ens remeten a la televisió i al cinema.

La mostra s'inaugura el 15 de juliol a les 19,30h.

A partir de l'11 d'agost, part d'aquesta obra es podrà veure en una exposició al Palau de Albaicín de Noja dins la programació de Sianoja 2015.

A les imatges, a dalt, l'obra La Espectadora. A sota, Nekane Manrique.

Et poden
Interessar
...