canal-mnactec-1280-150

Exposicions

"Diàlegs. Pintura, música i patrimoni" amb Montserrat Costa i Jordi Martoranno

\
bonart vilabertran - 28/07/15
Canònica de Santa Maria de Vilabertran, en el marc del Festival Schubertíada, inaugura el 21 d’agost a les 19 h. Diàlegs. Pintura, música i patrimoni amb Montserrat Costa i Jordi Martoranno.
Diàlegs. Pintura, música i patrimoni és un cicle estival que uneix tres puntals de la cultura: la pintura, la música i el patrimoni i que ara s’obre ara una programació d’exposicions dedicada a la pintura contemporània.
Programat entre el Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, el cicle s’inaugura amb els treballs dels pintors Montserrat Costa i Jordi Martoranno.  Aquesta primera col·laboració entre ambdues entitats  té com a objectiu convertir la Canònica de Santa Maria de Vilabertran en un espai de referència de la difusió de l’art contemporani de les comarques de Girona.
La pintura de Montserrat Costa (Barcelona, 1943) evoluciona per temes o sèries, perquè el que li interessa és l’exploració de nous camins que la porten cap a allò desconegut. Des de 1996 la seva obra té per objectiu assimilar una imatge, una visió del món de globalitat, entesa com una trama moguda on tot està interconnectat. Des d’aquest plantejament explora, en un procés continu noves formes plàstiques, cadascuna de les quals s’enllaça amb la següent.
El treball de Jordi Martoranno (Girona, 1965) se centra en la recerca creativa a l’entorn de la matèria i la forma del contingut conceptual que l’obra pot oferir. S’interessa per les relacions que estableix l’home amb la natura i el cosmos. Recorre a referents provinents de cultures arcaiques però també a pensadors contemporanis. És pintor i gravador que se sent còmode treballant en formats i materials diversos, i tant és així que ha realitzat interessants incursions en el camp de la ceràmica i, puntualment, en el tapís contemporani.
Mapes_ametrics_Bonart_180x180 pxCC_Online_BONART_180X180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90