1280x150CAT

Exposicions

Marina Iglesias, guanyadora de la Càtedra DKV Art i Salut exposa a l'Hospital de Dénia

Marina Iglesias, guanyadora de la Càtedra DKV Art i Salut exposa a l\'Hospital de Dénia
bonart dénia - 29/07/15
El gerent del Departament de Salut de Dénia, Ángel Giménez, acompanyat de la directora de la Càtedra DKV Art i Salut de la Universitat Politècnica de València, Teresa Cháfer i el co-propietari de la firma Odone Interiorisme, han inaugurat l'exposició Pintura i ansietat, una mostra que s'exhibeix des del 29 de juliol fins al 20 de setembre a la Sala cuidArt de l'Hospital de Dénia.

L'exposició, de l'artista Marina Iglesias, és la proposta guanyadora del concurs anual que organitza la Càtedra DKV Art i Salut de la Universitat Politècnica de València.

A través d'aquesta obra l'artista plasma les emocions i els sentiments que provoquen els trastorns d'ansietat en l'ésser humà. D'aquesta manera construeix una sèrie d'escenes en les quals es presenten moltes de les pors i preocupacions que poblen el nostre dia a dia. Segons la directora del Projecte Art de l'Hospital de Dénia, Alicia Ventura, "donar una forma i un nom a aquestes pors és un primer pas per afrontar-los, i és en aquest camí en què la pintura i l'art ens acompanyen i ens revelen tota seva capacitat terapèutica".
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021180x180-BONART-IA

Et poden
Interessar
...