BONART-817x68px-Màscara

Notícies

Estiu al Macba-Museu d’Art Contemporani de Barcelona

bonart barcelona - 30/07/15
Eude, genericPeral_Banner-Bonart_180x180
Aquest estiu el MACBA allarga la seva oferta familiar durant tot el mes d’agost. Fins al 2 de setembre, cada dimecres a les 12, el taller Exercicis escultòrics. Ocupant l’espai real, acostarà els nens i nenes a partir de 5 anys, i els adults acompanyants a l’escultura de Sergi Aguilar. Resseguint el seu treball, descobriran les múltiples possibilitats d’aproximació a aquest llenguatge i els conceptes que l’acompanyen: espai, tros, itinerari, natura, pla, mur, estri, buit, eix, assemblatge, gruix, llum, trossos, línia... Aquests i molts més, seran els ingredients per portar a terme els exercicis escultòrics i aconseguir entre tots plegats ocupar l’espai amb l’escultura.

Els d’agost seran també els últims dies per veure l’exposició La bèstia i el sobirà, que explora com les pràctiques artístiques contemporànies qüestionen i desfan la definició de la sobirania política i que viatjarà a Stuttgart al setembre.

Amb la mateixa entrada, es podrà gaudir també de la recentment inaugurada Espècies d’espais, que reflexiona sobre l’espai públic i privat en els que es desenvolupa la vida de l’ésser humà a través d’una interpretació lliure del llibre homònim de Georges Perec.

Completen la programació del Museu durant aquest mes l’exposició Sergi Aguilar. Revers/anvers, que recorre els més de quaranta anys de pràctica escultòrica de Sergi Aguilar (Barcelona, 1946) i Desitjos i necessitats. Noves incorporacions a la Col·lecció MACBA, que presenta per primera vegada obres adquirides en els últims tres anys al costat de peces altament rellevants del nostre patrimoni contemporani.

A la imatge, obra de Sergi Aguilar exposada actualment al MACBA.

Et poden
Interessar
...