BannerFCC_Bonart
Segona edició dels Premis ei! Professional Edition

Notícies

Segona edició dels Premis ei! Professional Edition

bonart barcelona - 04/08/15
BONART_180x180Banner_180x180
ELISAVA Escola de Disseny i Enginyeria de Barcelona ha celebrat la segona edició dels Premis ei! Professional Edition, la màxima distinció que atorga la universitat als millors projectes finals de Màsters i Postgraus.

El jurat del certamen ha estat format per Gràcia Cardona, Fundadora i Directora de diarioDesign, Lluís Morillas, CEO & Creative Director de MORILLAS; Guido Pabis, Concept & Design Manager de Real Estate de DESIGUAL; Ramon Benedito, Director General d’ELISAVA i Santiago Albert, Director de Màsters i Postgraus.

Pol Alberich, Adrián Reigada i Paula Vega, del Postgrau en Concepte de Producte, han estat els guanyadors del certamen obtenint el Premi d’Or pel seu projecte «MOD».

D'altra banda, s’han atorgat tres premis en la categoria Plata als projectes «Kiehl’s», del Postgrau en Retail Design. Disseny i Concepte: Branding; «Reforma del ático del Instituto Francés de Barcelona», del Postgrau en Disseny de l’Espai Interior. Perímetres Privats; i «Delirante Manoly», del Postgrau d’Il·lustració i Còmic.

Finalment, el Premi del Públic, atorgat al projecte més votat a Facebook, ha estat per «Kiehl’s», amb 2.512 vots.

Et poden
Interessar
...