banner-elscatala-817x88px

Notícies

El Museu Reina Sofia registra un 15% més de visitants respecte a l'any anterior

bonart madrid - 13/08/15
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Eude, generic
A un mes per a la clausura de la mostra procedent de Basilea, Col·leccionisme i Modernitat. Dos casos d'estudi: Col·leccions Im Obersteg i Rudolf Staechelin, 457.924 visitants han passat per les seves sales des de la seva obertura el passat 18 de març, i fins dia 12 d'agost.

Fins al 14 de setembre hi ha temps per contemplar la selecció d'art modern i contemporani procedent del museu suís, i que inclou obres mai abans vistes a Espanya d'artistes com Kandinsky, Picasso, Cézanne, Van Gogh, Chagall, Gauguin, Richter, Johns o Rothko.

Segons el museu, l'èxit d'aquesta mostra, sumat a la resta d'exposicions temporals, a la Col·lecció permanent i a les activitats de tota índole que organitza el centre, han propiciat que el nombre de visitants totals del Reina Sofia continuï amb la seva línia ascendent dels últims anys, i arribi a la xifra de 2.016.081 visitants des de l'1 de gener fins al 12 agost 2015.

Una xifra sensiblement superior al mateix període del 2014 quan es van comptabilitzar 1.722.391, fet que suposa un augment proper al 15% respecte a l'any anterior.

A la imatge, un fragment de Nafea faa ipoipo (Quan et casaràs?), de Paul Gauguin que forma part de l'exposició Col·leccionisme i Modernitat. Dos casos d'estudi: Col·leccions Im Obersteg i Rudolf Staechelin.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig