BannerFCC_Bonart
Álvaro Calvo exposa a la Diputació Provincial després de passar per San Francisco

Notícies

Álvaro Calvo exposa a la Diputació Provincial després de passar per San Francisco

bonart osca - 27/08/15
Eude, genericBonart_banner-180x180_FONS-AVUI-2
Elegit entre els millors fotògrafs emergents del món, Álvaro Calvo (Osca, 1980) exposa, a partir del 29 d'agost, el seu treball Unanswered (Sense resposta) a la Camerawork Gallery de San Francisco, espai on han exhibit autors com Richard Avedon, Robert Mapplethorpe, Sally Mann, Joel-Peter Witkin, entre altres.

Seleccionat entre els dotze mil treballs presentats, Calvo, fotògraf de l'agència EFE, ha estat un dels guanyadors de la tercera edició del concurs internacional Emerging Talent Awards 2015 de Lensculture, un dels certàmens més importants dedicat a descobrir nous talents de la fotografia.

Després de la mostra de San Francisco, el fotògraf inaugurarà, l'11 de setembre una altra exposició amb el seu treball a la Diputació Provincial d'Osca.

"Unanswered és -com explica el mateix fotògraf- un projecte autobiogràfic a través del qual pretenc establir relacions entre les imatges i certes preguntes sense resposta, creant un diàleg intern en què tota seguretat trontolla, potser perquè no hi ha respostes encertades, potser perquè l'ésser humà no aconsegueix trobar-les".

Et poden
Interessar
...