SAC-Bonart-817x88

Exposicions

"Com un vas buit" de Jordi Isern a la Casa de Cultura

bonart Girona - 31/08/15
\
Emociona't_Banner_180x178_3AAFF-Banner-Bonart-180x178px-A-land-is-a-land
Com un vas buit, de Jordi Isern, és un dels dos projectes seleccionats en la convocatòria 2014/2015 del programa Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona. Hipnosi, d’Adrià Ciurana, ha estat la primera d’aquestes dues exposicions que ha estat itinerant durant el període 2014/2015, i ara és el torn de Com un vas buit.

El projecte de Jordi Isern s’inaugurarà el 4 de setembre a la Casa de Cultura de Girona i es podrà veure fins al 3 d’octubre en aquest espai expositiu.

Com un vas buit és una mirada a l’interior de l’home, a la necessitat humana de cercar l’essencial, però també s’hi evidencia una reflexió profunda a l’entorn de la concepció que té l’artista sobre l’art (entès com una via principalment espiritual que pot transformar l’home) i una voluntat de recerca de noves maneres de relacionar l’art i la societat.

L’exposició es compon d’una trentena de peces (moltes de les quals, de gran format), en què Isern treballa amb la seva personal reinterpretació del cos humà i amb la llibertat de prendre’n consciència autònoma, i es complementa amb dues videoaccions que l’artista mateix va realitzar en aigües cubanes i al riu Onyar de Girona.

Jordi Isern (Barcelona, 1962) viu a Sant Iscle d’Empordà. És doctor en belles arts per la Universitat de Barcelona. Ha realitzat exposicions individuals i col·lectives a Catalunya, França, Cuba, Tanzània, Andorra, Madrid, el Japó, Dinamarca, Bolonya, etc. L’any 1985 va obtenir la beca d’arts plàstiques de la Generalitat; el 1986, la beca de pintura de la Fundació Güell; l’any 2007, el I Premi Honda de Pintura, i el 2010, el I Premi de Pintura de la Fundació Vilacasas.

Aquesta és la segona convocatòria del programa Exposicions Viatgeres. La primera edició va tenir lloc ara fa dos anys, i en van resultar guanyadors Jordi Martoranno i Jordi Urbón.

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68