970x250_appec2021
Col·lectiva de Henna-Riikka Halonen, Johanna Lecklin i Milla-Kariina Oja a Espacio Trapézio

Exposicions

Col·lectiva de Henna-Riikka Halonen, Johanna Lecklin i Milla-Kariina Oja a Espacio Trapézio

bonart madrid - 02/09/15
180x180-1Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Espacio Trapézio presenta una exposició col·lectiva d'Henna-Riikka Halonen, Johanna Lecklin i Milla-Kariina Oja, els treballs reflecteixen la naturalesa de la realitat i les possibilitats de la seva interpretació. Aquestes tres artistes finlandeses, que han guanyat reconeixement a nivell internacional, treballen amb el significat de la fotografia i la imatge en moviment.

El treball de Henna-Riikka Halonen explora com crear històries dins d'històries i com teixir esdeveniments dins d'altres esdeveniments. D'aquesta manera les diferents realitats se superposen i els espectadors aprecien l'obertura significativa dels relats i de la sèrie d'esdeveniments. En la seva pràctica, Johanna Lecklin treballa amb històries, les quals torna a comptar i fa així una crida d'atenció sobre els efectes que generen les diferents maneres d'explicar i representar històries com canvia la història en tornar a explicar-?

En l'obra Milla-Kariina Oja la qüestió de l'espai públic i privat es barreja ¿què és el familiar i què és el desconegut i com es fonen aquests espais i situacions entre ells?

Aquesta exposició forma part de Dies Nòrdics, festival multidisciplinar de cultura nòrdica a Madrid, i compta amb l'amable col·laboració de l'Arts Promotion Centre Finland, Frame Visual Art Finland i l'Institut Iberoamericà de Finlàndia.

Et poden
Interessar
...