FCC-Segell-banner4
Subhasta benèfica \

Notícies

Subhasta benèfica "Il·lustracions per Nepal" en el Centre Cultural La Nau

bonart valència - 03/09/15
Banner-Flama-180x180px_v1-espBanerVictor04
El 12 de septiembre tindrà lloc la subhata benèfica Il·lustracions per Nepal en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

Des del dia 9 de setembre es podrà visitar l'exposició d'una selecció d'obres amb la possibilitat de ser adquirides abans de la subhasta. La subhasta , que serà conduïda pels dissenyadors MacDiego, Modest Granados i Boke Bazán, tindrà lloc el dia 12 de setembre a les 18. 30h a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Amb les obres que no siguin adquirides se celebrarà una segona subhasta en línia al portal digital ebay del 16 al 22 setembre 2015.

Després de la crisi humanitària en què es troba el poble nepalès després dels greus terratrèmols soferts aquest any i amb la intenció de contribuir a la seva recuperació, nombrosos il·lustradors i artistes gràfics s'han bolcat desinteressadament donant els seus treballs per a la subhasta benèfica que organitza l'Associació Professional d'Il·lustradors de València ( APIV ).

Les prop de 300 obres originals i reproduccions seriades , donades per 105 il·lustradors i artistes gràfics de tot Espanya, seran subhastades i posades a la venda a preus assequibles per a totes les butxaques. Tots els beneficis obtinguts tant en la subhasta com de venda directa seran destinats al fons d'emergència del Nepal d'Oxfam Intermón.

Entre els il·lustradors participants apareix representada una àmplia varietat d'estils i tècniques, amb noms com els de Paco Roca, Isidro Ferrer, Cristina Durán, Carlos Ortin, Enrique Flores o Pablo Auladell.

        
    

Et poden
Interessar
...

817x68