M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
El basc MawatreS presenta \

Exposicions

El basc MawatreS presenta "Concreto" a l'Espai 3er. Esquerra

bonart girona - 12/09/15
Impremta Pages - banner-180x178Eude, generic
El 17 de setembre, a les 19.30h, s’inaugura la l'Espai 3r. Esquerra de Girona a tercera exposició del cicle “Realitats Alterades” amb el projecte “Concreto” de MawatreS (Juan Pablo Ordúñez). MawatreS viu i treballa a Bilbao. Els seus treballs s’emmarquen en una línia d’investigació al voltant dels símbols que configuren un imaginari col·lectiu concret explorant la capacitat de les intervencions artístiques a l’hora de reconfigurar-los i transgredir-los.

MawatreS  presenta a l’Espai 3er Esquerra el nou treball “Concreto”, un projecte format per una sèrie de dibuixos realitzats amb diferents tipus de ciment que indaguen sobre la idea de monument i sobre l’imaginari que al seu voltant es configura. El monument, entès com a aquella obra edificada o construïda per perpetuar el record d’un personatge o per commemorar uns fets determinats, reforça i, al mateix temps, simbolitza el discurs que emergeix des del poder.

D’aquesta manera, els dibuixos se centren a presentar situacions eqüestres i la seva jerarquia, la llei de seguretat que les empara, però, també, els símbols paral·lels que deriven de l’existència d’aquests elements en un espai públic determinat -accions iconoclastes diverses com pintades...- i que en modifiquen la seva aparença.
Vinculades a l’exposició es realitzaran dues activitats: el dia 9 d’octubre, a les 19 h. s’ha programat una conversa oberta amb l’artista i el dia 27 d’octubre a les 18.30 h el taller “Concreta la mosca” vinculat al treball expositiu.

S’inicien també els cursos de formació programats per aquest segon quadrimestre, dirigits a persones que treballen amb projectes culturals: vídeo promocional, planificació estratègica, realització de projectes culturals, iniciació a l’Sketchup i Arduino.

Es podrà visitar de dilluns a divendres de 11 a 14 i de 16 a 19 h fins al 29 d’octubre.

Et poden
Interessar
...