FCC-Segell-banner4
La galeria CarrerasMugica presenta \

Exposicions

La galeria CarrerasMugica presenta "Múltiples mons"

bonart bilbao - 15/09/15
banner-elscatala-180x180px180x180
La galeria CarrerasMugica presenta Múltiples mons, un projecte realitzat amb la dotació del premi que la Fundació Art i Mecenatge -impulsada per l'Obra Social "la Caixa" -, ha concedit a CarrerasMugica. La mostra consisteix en una selecció comissariada per la galerista Elba Benítez, en una aposta per l'intercanvi i la col·laboració entre galeries com a eina per dinamitzar l'escena artística.

El projecte Múltiples mons inclou els següents artistes: Ignasi Aballí, Armando Andrade Tudela, Juan Araujo, Lothar Baumgarten, Carlos Bunga, Cabello/Carceller, Fernanda Fragateiro, Hreinn Fridfinnsson, Carlos Garaicoa, David Goldblatt, Cristina Iglesias, Vik Muniz, Ernesto Neto, Francisco Ruiz de Infante i Francesc Torres.

Com suggereix el títol de l'exposició, Múltiples mons s'acosta l'art contemporani des de la perspectiva de la multiplicitat: multiplicitat de formats i disciplines; multiplicitat de llenguatges artístics i estratègies conceptuals; multiplicitat de regions geogràfiques; multiplicitat d'edats. A l'exposició no hi ha cap narrativa o estructura temàtica global en què les obres s'hagin encaixar.

Per contra, Múltiples mons pretén crear les condicions que permetin emergir tal narració per si mateixa, a través d'una mena de força centrífuga (segons la formulació d'Italo Calvino) generada per la coexistència de les obres en un mateix espai expositiu. D'aquesta manera, Múltiples mons reflecteix fidelment el món de l'art actual a nivell internacional, on una àmplia varietat de llenguatges artístics coexisteixen lliurement en el temps i l'espai, mentre, simultàniament, ofereix una mirada privilegiada de la particular visió que Elba Benítez posseeix l' art del nostre temps.

L'exposició es podrá visitar del 17 de setembre al 14 novembre 2015.

Et poden
Interessar
...

Banner_817x68_01