0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

"Duets-1" amb obres de Josep Niebla i José Brito

\
bonart vilajuïga - 16/09/15

El 18 de setembre, l’Espai d’Art del Celler Espelt acull la inauguració de la primera exposició de la nova temporada que anirà a càrrec de dos reconeguts artistes plàstics. Sota el títol de Duets-1  es poden contemplar una sèrie d’obres diverses en diferents tamanys, estils i temàtiques de Josep Niebla, un pintor  per la seva pintura realista que l’artista omple de virtuosisme i emoció i  també conegut com el pintor dels grans murals, pintures on destaquen les seves obres de gran format, especialment les que fan referència al mar,un tema recurrent en la seva obra. mars en calma i mars de tempestats on podem copsar tota la emoció que  Niebla hi posa en cada obra.

Fa uns anys Niebla va exposar en aquest mateix espai part de la seva sèrie dedicada a  Àfrica, i ara en aquesta nova mostra ens presenta  una sèrie d’obres diverses, com un petit compendi del seu treball, entre les quals no hi podien faltar algunes de les seves obres més recents, els quadres en els que ha treballat els darrers mesos, ja al seu nou taller gironí.

La segona part d’aquest duet la configura un grup de tretze obres d’un  reconegut artista portuguès,que viu i treballa a Lisboa, José Brito, un gran amic de Niebla i amb qui, en altres ocasions també ha compartit espais i exposicions conjuntes i al qual ha convidat a compartir amb ell l’Espai d’Art Espelt.

L’obra de Brito presentada en aquesta mostra és una obra que algú  ha  batejat com a obra nocturna, on copsa l’esperit del món dels  homes,  obres negre, fosques, com taques de pintura negra sobre retalls de diari, com la nit cobrint les notícies del dia, una oclusió de la informació i el coneixement. Són obres molt fortes que ens conviden a  la reflexió, a lluitar contra les pors de la foscor i els fantasmes i que us convidem a contemplar en aquesta exposició en una oportunitat única que ens acosta l’obra d’aquest artista portuguès.     

 
Nial nou-180x178banner-oro-180x180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88