JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

‘L’home nu’, una exposició per despullar els arquetips de la masculinitat en l’art

‘L’home nu’, una exposició per despullar els arquetips de la masculinitat en l’art
bonart cerdanyola del vallès - 25/11/19

L’Oficina de Patrimoni Cultural de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona presenta la nova exposició «L’home nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat», organitzada amb el Museu d’Art de Cerdanyola i el Museu Abelló de Mollet del Vallès. La mostra es podrà veure a Cerdanyola del 21 de novembre al 5 d’abril i a Mollet del 22 d’abril al 24 de juny, per posteriorment itinerar per diversos museus de la Xarxa de Museus Locals.

Sota el comissariat de Fina Duran i Txema Romero, la mostra planteja un recorregut en vuit àmbits pel nu masculí en les col·leccions dels museus de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona. S’hi exposen peces de diverses èpoques, tècniques i formats, agrupades en vuit àmbits: des d'escultures romanes a instal·lacions de videoart contemporani, passant per retaules barrocs, porcellanes vuitcentistes, escultures, dibuixos i pintures modernistes i noucentistes, obra gràfica, fotografies, exlibris, portades de discos, còmics o, fins i tot, perfums.

Les obres exposades corresponen a alguns dels artistes catalans més destacats de finals del segle XIX i principis del XX: Marià Fortuny, Pablo Picasso, Salvador Dalí, Ismael Smith, Josep de Togores, Marià Andreu, Josep Llimona, Manolo Hugué, Francesc Domingo, Antoni Vila Arrufat, Antoni Estruch, Joan Vilatobà, Joan Brull, Pere Prat Ubach, Carles Bacaflor, Francisco Torras i Armengol, Josep Rigol Fornaguera, Enric Cristòfol Ricart, Francesc Juventeny, Francesc Sitjar, Rafael Molins Marcet o Lola Anglada. Pel que fa als artistes contemporanis destaquen Antoni Miralda, Nazario Luque de Vera, Carlos Pazos, Francesca Llopis, Núria Güell, Mar C. Llop, Sebas Martín, Ivonne Navarro i Roberta Marrero.

SS_Bonart-1280x150pxGC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

0224-banner-bonart-MetgeRural-1280x107px