banner-elscatala-817x88px
L\'artista tèxtil Irene Pérez reflexiona sobre l\'aïllament i el lligam a l\'Estudi Tigomigo

Exposicions

L'artista tèxtil Irene Pérez reflexiona sobre l'aïllament i el lligam a l'Estudi Tigomigo

bonart terrassa - 16/09/15
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
L'Estudi Tigomigo (carrer del Viveret, 17, Terrassa) exposa, a partir del 16 de setembre, (Des)connexions, el projecte més recent de l’artista egarenca Irene Pérez. Una mostra que explora les idees d’aïllament i de relació i lligam.

A partir de dues obres tèxtils en constant producció i creixement -Under Water i Expansive Wave- l’artista ha creat un seguit d’obres que per una banda ens parlen dels moments desitjats de solitud tant en la pràctica artística com en el dia a dia i, per una altra, de la necessitat de comunicar-nos i establir llaços amb d’altres.

Per una banda, Under Water esdevé l’ideal de refugi subaquàtic on fugir del soroll i de la incertesa d’aquests moments de crisi. Una cuirassa de llana, però, que és incapaç de protegir-nos i que permet a l’artista reflexionar sobre el concepte de refugi com a utopia en un món d’inseguretats.

Per l’altra, Expansive wave reflecteix la necessitat de connectar amb l’altre. Com les onades que produeix una pedra en caure a un llac, l’obra aprofundeix en les relacions que s’estableixen dins dels grups, l’intercanvi i la creació de comunitat.

Durant el temps que dura l’exposició, l’artista tèxtil treballarà a l’Estudi Tigomigo convidant al públic a establir llaços amb la seva obra.

La mostra, que es pot visitar fins al 31 d'octubre, es complementa amb diverses activitats i tallers.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura