817x68-cat

Exposicions

L'estudi Langarita Navarro exposa "Pellejo Mundo" al Col·legi d'Arquitectes

L\'estudi Langarita Navarro exposa \
bonart girona - 17/09/15
El 17 de setembre, a les 19,30 hores, s'inaugura l’exposició Pellejo Mundo que el despatx d’arquitectes de Madrid Langarita Navarro realitza dins el cicle La Cova. Sobre la Tècnica, a la sala d'exposicions de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) per donar a conèixer diferents maneres d’imaginar, projectar, muntar i produir una obra.

Sobre la mostra, els arquitectes escriuen: "Habitualment relacionem l’arquitectura amb manifestacions inorgàniques i inherents, amb tot allò que és dur i s’erosiona lentament. És la part sobre la qual hem après a parlar i escriure, la que ens omple tots els arxius de cultura. Però si fem una mirada alternativa al seu complementari: la part orgànica i tova. Aquella que és fàcil de manipular i necessita les accions i efectes dels seus habitants per activar-se. Aquella que no pot conservar-se sense ells. A aquesta arquitectura i al món que la construeix l’anomenem 'pellejo'".

La inauguració de l’exposició anirà acompanyada d’una conferència a càrrec de María Langarita i Víctor Navarro on explicaran la seva obra i la seva resposta a la pregunta “Què és la tècnica?”

La mostra es pot visitar fins al 29 de novembre.
La-Galeria-201602-recurs4_11_BonartCultural_180x180px_OK_29nov

Et poden
Interessar
...