Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

El Gremi de Galeristes d'Art de Catalunya presenta la temporada 2015-2016

bonart barcelona - 18/09/15
El Gremi de Galeristes d’Art de Catalunya (GGAC) ha presentat al Museu del Modernisme de Barcelona la nova temporada artística 2015-2016 de les 56 galeries que hi formen part. El seu president, Gabriel Pinós, l’ha presentada, tot recordant que “sempre és jornada de portes obertes a les galeries d’art. Cada dia es pot anar a visitar les exposicions que tenim a les galeries, perquè l’accés a les galeries és lliure i gratuït”.
 
Com ha explicat, durant la presentació, Pinós: “de la mateixa manera que es presenta la nova cartellera teatral, les grans estrenes cinematogràfiques o la nova programació dels museus, nosaltres, els galeristes volem formen part d’aquesta programació cultural i volem presentar el programa 2015-2016”. Entre les novetats de la temporada, el GGAC organitza el concurs a xarxes socials #ILike_Art, que premiarà les selfies amb més "m’agrada" o més repiulades a Instagram i twitter, fetes en una de les galeries gremiades des d’avui fins a l'11 d’octubre. Les fotografies hauran d’incloure una menció al perfil de l’entitat (twitter: @galeriesdartcat /Instagram: galeriesdartcat) i el hashtag #ILike_Art per poder optar al premi, consistent en una subscripció doble anual al club de cultura TR3SC i a la revista Bonart. “Volem que la gent es mogui i vingui fins a les galeries per gaudir de l’art”, ha afegit Vicky Cortina, vicepresidenta.
 
De fet, l’ocasió ha servit per presentar la nova campanya promocional del GGAC, #ILike_Art, que posa de manifest la voluntat del Gremi per mostrar la passió comuna per l’art que els mateixos galeristes senten. En darrer lloc, el GGAC ha ofert un avenç de la temporada tardor-hivern amb un vídeo morphing promocional que recull obres de les diverses exposicions previstes d’ara i fins gener a la gairebé seixantena de galeries. Programa tardor-hivern 2015 Entre el programa d’hivern-tardor d’enguany, destaquen les exposicions  col·lectives, tant d’artistes locals, estrangers o mixtes. Així, es podran veure mostres col·lectives a més d’una quinzena de galeries, de les quals Anquin’s Galeria d’Art (‘Art per emportar’), Atelier (‘Gràfica contemporània’), Canals Galeria d’Art (‘Fibres’), Dolors Junyent Galeria d’Art (‘L’abstracció del paisatge: del romanticisme a l’art conceptual’), Francesc Mestre Art (‘El nu en l’art’), Galeria d’Art Roger Viñuela (‘Col·lectiva d’artistes del segle XX’), Galeria Joan Planellas (‘Espais per les ombres’), Subex Galeria d’Art (‘Col·lectiva d’estiu 2015’), Olivart Art Gallery (‘Els records de la Memòria’), Galeria Ignacio de Lassaletta, La GaLeRia, Sala Dalmau i Villa de l’Arte, així com la Sala Parés, que acull les obres participants en el ‘Concurs de pintura i fotografia art 35’.
 
També són nombroses les galeries que a partir del setembre de 2015 acullen exposicions dedicades a artistes catalans. Tota una aposta local del col·lectiu que conforma el GGAC i entre les quals hi ha Àmbit Galeria d’Art, Anquin’s Galeria d’Art, Art Petritxol, El Claustre, El Quatre Barcelona, Galeria Joan Planellas, Galeria Jordi Pascual, Mayoral Galeria d’Art, Imaginart Gallery, Ismes Galeria d’Art, L’Arcada, Marges-U i Sala Rusiñol.
 
D’altres galeries estrenen nova temporada amb mostres d’artistes estatals i internacionals, com Artevistas, Contrast, Espai Cavallers, Galeria Fotogràfica Il Mondo, Galeria Miquel Alzueta i Lorena Ruiz de Villa Arte Contemporáneo. Sobre el GGAC
 El Gremi de Galeristes d’Art de Catalunya és la primera associació del sector del mercat de l’art a Catalunya. Creada el 1978, el Gremi engloba 56 galeries provinents Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida. Des de fa 35 anys, el GGAC treballa per la professionalització i la promoció de les activitats del sector del mercat de l’art català en l'àmbit nacional, estatal i internacional; dóna suport a la seva activitat comercial i s’ocupa també de la representació del col·lectiu davant de les institucions nacionals i exteriors. A la imatge, a dalt, vídeo de promoció del GGAC amb les exposicions de la temporada; a sota, obra de Joan Ponç que presenta la galeria Mayoral; "Passar de llarg" de Jaume Roura que es podrà veure a La Galeria de Sant Cugat; una obra d'Angel Planells que s'exposarà a la galeria Dolors Junyent i detall d'una peça de Chillida (Sala Atelier).
canal-mnactec-180-180Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px