banner-elscatala-817x88px
La catorzena estació de Greta Alfaro a la Galeria Rosa Santos

Exposicions

La catorzena estació de Greta Alfaro a la Galeria Rosa Santos

Gif_Viladot_180x180_2thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Del 29 de novembre de 2019 al 7 de febrer de 2020, la Galeria Rosa Santos de València acull  l'exposició Decimocuarta estación de l'artista Greta Alfaro.

Decimocuarta estación és un llarg pensament en acció d'uns quaranta minuts de progressió en el temps. La memòria, com la vella locomotora que l'artista ens convida a conduir, és sempre accidentada, d'alguna manera problemàtica per inservible en un present que ja només por certificar l'obsolescència del record.

Decimocuarta estación és un viatge tan bell como inquietant i obssessiu, filmat amb una barreja molt interessant de sofisticada tècnica.

Decimocuarta estación posseeix una superba banda sonora creada pel compositor Ibán Pérez. És una música que més que acompanyar la imatge, “l'explica”, o fantasieja amb ella, o la desvetlla, o la intueix, descobreix o protegeix.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner