FCC-Segell-banner4

Certàmens

La Fira d'Art Modern i Antic de Barcelona (FAMA) se celebrarà del 17 al 21 de febrer

bonart barcelona - 24/09/15
Banner-Ilse-Bing-180x180px_v1-catthumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Després de l'èxit aconseguir en la seva primera edició, el Gremi d'Antiquaris de Catalunya celebrarà la segona edició de la fira d'Art Modern i Antic de Barcelona (FAMA) amb l'objectiu de consolidar-la i convertir-la en un referent a la ciutat. Del 17 al 21 de febrer del 2016, les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d'història a través de les antiguitats que presentaran al voltant de trenta expositors d'arreu de l'Estat.

La mostra ocuparà uns 2.000 m2 i aplegarà més de 20.000 peces de mobiliari, pintura, escultura, joieria i ceràmica. El Gremi d'Antiquaris de Catalunya continuarà en aquesta edició amb la seva ferma aposta d'apropar el món de les antiguitats a tots els públics. Per aquest motiu, la Fira d'Art Modern i Antic de Barcelona tornarà a tenir una durada més curta i una presentació fresca i didàctica, amb una qualitat major i un control rigorós sobre les peces exposades. FAMA va dirigida a un públic heterogeni: des dels principals col·leccionistes de tot Espanya, fins a gent sense possibilitats d'adquirir grans peces però amb interès per conèixer-les i valorar-les, passant per gent jove atreta per l'art i les antiguitats. Es convertirà de nou en una excel·lent plataforma per a antiquaris i galeristes i una oportunitat per a professionals del sector i aficionats.

Segons ha explicat el president del Gremi d'Antiquaris de Catalunya, Carles Xarrié, "el nostre principal objectiu en aquesta segona edició és consolidar la fira i que Barcelona torni a ser capital de l'art i un referent en el sector". Barcelona va recuperar aquest 2015 el saló d'antiquaris sota les sigles de FAMA. La Fira va ser un èxit i va tenir una gran acollida, ja que va comptar amb l'assistència dels galeristes més importants de l'Estat i va congregar més de 7.000 persones el mes de març passat.

Imatge de la primera edició de FAMA.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura