FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Els colors de les emocions" de Jordi Isern a la Sala Rusiñol

bonart sant cugat del vallès - 27/09/15
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180q2w-MKl4
Del 2 d'octubre al 4 de novembre la Sala Rusiñol de Sant Cugat del Vallès presenta Els colors de les emocions de Jordi Isern. La mostra serà inaugurada a les 19.30 h. del dia d'octubre. La presentació anirà a càrrec de Josep M. Cadena.

Jordi Isern (Barcelona, 1969), anava per a urbanita i empresari de profit, però sentí el crit de la flor que neix amb la primavera; la tija de blat que madura esperant la collita de l'estiu; el pàmpol de les vinyes que donaran vi a la tardor; i la neu que a l’hivern amortalla la terra que necessita un descans per a guanyar forces i produir novament. Els seus quadres entenen l’ordre natural de la vida i la mort, que no és una altra cosa que una oportunitat contínua de renovació sense fi que ens ha de permetre ésser cada cop millors com a col·lectivitat i persones.

Els seus paisatges, ben sovint, no són salvatges, feréstecs, sinó domesticats per la mà de l’home, però sense que existeixi la massa habitual ànsia rapaç que destrueix tot el que toca, ja que el respecte mutu hi impera, assolint-se un equilibri entre l’entorn i la persona que l’artista ha sabut trobar i que desitjaria per al món en què vivim. La pintura de Jordi Isern té uns valors que van més enllà de l’estètica, ja que defensa una harmonia que hauria de ser norma de conducta per a tots nosaltres.

Les obres representen llocs coneguts -la realitat que ens envolta és aquella que millor podem treballar i fer objecte de les nostres reflexions- però no es pleguen al tòpic. Prats, boscos, muntanyes, rius i masies transcendeixen la seva categoria i se’ns representen en la seva individualitat. Jordi Isern copsa la importància de cada moment, únic i valuós, i ens fa arribar, mitjançant l’instrument de l’art, la noció de la bellesa, feta d’equilibri, harmonia i pau.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88