Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Notícies

S’inicia el procés per convocar un nou concurs per dirigir la Fundació Palma Espai d’Art

bonart palma - 28/09/15
El Patronat de la Fundació Palma Espai d’Art, que gestiona el Casal Solleric, el CAC Ses Voltes i el Casal Balaguer, s’ha reunit per primer cop en aquest mandat municipal. Durant la trobada s’ha donat compte de la decisió de l’àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de convocar un nou concurs per a la plaça de director o directora del centre en compliment amb allò que marquen els estatuts. L’actual directora, Pilar Ribal, esgotarà el seu contracte de personal d’alta direcció, que finalitza el 31 de desembre.

El nou director/a gerent haurà de tenir coneixements artístics i de gestió. Des de l’àrea s’ha apuntat que allò que es proposa és que el professional presenti un programa de direcció més obert a la participació de col·lectius artístics i associacions de les Balears i, també, que desenvolupi i posi en funcionament l’àrea educativa. A més, el projecte haurà de contemplar els tres espais dels quals disposa la fundació.

Un cop comunicada la decisió, es convocarà un concurs públic per cobrir la plaça. Després, es publicaran les bases, es nomenarà un jurat que estarà format per membres de la comissió de govern del Patronat de la Fundació i per professionals del sector i es donarà un termini suficient per a la presentació de propostes.

Des del Patronat i de l’àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística s’ha volgut agrair la tasca duta a terme per Pilar Ribal els darrers quatre anys.

A la imatge, Pilar Ribal (segona per l'esquerra) deixa la direcció el 31 de desembre.
Banner-Eggleston-180x180px_v1-catLa-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...