FCC-Segell-banner4
El 28 de novembre se celebra el moviment cultural Fair Saturday

Notícies

El 28 de novembre se celebra el moviment cultural Fair Saturday

bonart barcelona - 02/10/15
Nial nou-180x178GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
Fair Saturday és un moviment sense ànim de lucre de caràcter cultural basat en l’organització participativa d’actes culturals i artístics el darrer dissabte de novembre (just després del moviment consumista Black Friday) que s’organitzaran per donar suport a diverses ONG i projectes socials.

La cita, que tindrà lloc el 28 de novembre, compta amb la col·laboració, entre altres entitats, del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), la Fundació Vicente Ferrer i DKV.

Per destacar aquest poder de transformació que tenen els artistes i entitats culturals en general, tots els actes tindran un caràcter social ajudant a l'ONG o projecte social que decideixi el mateix artista, i de la manera que desitgi, cobrant una entrada o recaptant fons i destinar part o la seva totalitat en funció dels costos de plantejament de cada acte.

En l’edició de 2015, s’espera arribar als 250 actes culturals, mobilitzar a més de 100.000 espectadors i superar els 100.000 € de fons recaptats per projectes socials. A hores d’ara, s’han sumat més de 2.000 artistes en més de 100 actes, de caràcter amateur o professional de diferents disciplines (músiques de diferents gèneres, teatre, dansa, arts plàstiques...). I ja són al voltant de 20 les ciutats que oferiran actes de Fair Saturday.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88