Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

‘About Structures and Colors’ de Candida Höfer a la galeria Helga de Alvear

‘About Structures and Colors’ de Candida Höfer a la galeria Helga de Alvear
bonart madrid - 28/11/19

Candida Höfer (Eberswalde, Alemanya 1944) presenta la seva exposició individual About Stuctures and Colors, a la Galeria Helga de Alvear. La seva obra, emmarcada dins de la tradició de la Kunstakademie de Düsseldorf, mostra espais de coneixement, poder, congregació i bellesa.

L'exposició presenta una sèrie de fotografies de gran format d'interiors, majoritàriament públics o semipúblics, entre Moscou i París. L'absència de la figura humana atorga un total protagonisme a l'arquitectura i la natura. La mostra suposa una reflexió sobre la representació de la cultura nacional i la voluntat arquitectònica a través d'elements com la llum, l'estructura i el color així com la pròpia idea de bellesa.

Durant tres dècades, Candida Höfer ha estat produint una gran quantitat de fotografies a l'interior d'edificis preses quan ha cessat tota activitat i estan buits. Usant càmeres de gran format, adopta una estètica freda; la seva mirada és el més neutral i inafectada possible i acaba produint imatges tècnicament impecables amb una riquesa de detalls que revelen el seu interès formal en el buit i la puresa. Aquestes obres es caracteritzen per un gran rigor formal tant en la seva composició com en el tractament de la llum. L'artista no recorre al retoc, sinó que mostra els llocs com realment són. La nostra identificació amb aquests enquadraments, les seves funcions, ubicació i la data en què van ser retratats és breu i precisa. Aquestes atmosferes fotogràfiques simples i pacífiques s'esforcen per capturar la càrrega històrica dels espais sense embellir-ni condemnar-los.

SS_Bonart-180x180-OnlineJP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px