FCC-Segell-banner4
Art Call. Convocatòria Internacional de Joves Artistes

Notícies

Art Call. Convocatòria Internacional de Joves Artistes

bonart mèxic d.f. - 06/10/15
Eude, genericSET_INTL_ARXIUS_AJBCN_300x250
Fifties Art Gallery convoca Art Call. Convocatòria Internacional de Joves Artistes que neix amb la finalitat de fomentar i donar suport a la creació i expressió artística, així com de promocionar tots aquells nous talents creatius en l'àmbit de l'art contemporani.

La seva finalitat és donar a conèixer nous talents de l'escena mexicana i internacional, l'esperit de la mostra és difondre la creació contemporània i els seus valors, de manera que només s'admetran treballs d'aquesta naturalesa, admetent qualsevol disciplina o proposta hibridatòria entre llenguatges.

Poden participar artistes de qualsevol nacionalitat, sempre que tinguin entre 25 i 35 anys. Hauran de presentar un portfoli degudament acompanyat de fotografies de treballs recents, juntament amb el seu statement i el CV format A4 en format pdf, per visualitzar en pantalla. Si es considera necessari es poden incloure enllaços a altres materials audiovisuals.

Els artistes seleccionats participaran en una exposició col·lectiva que tindrà lloc a la Galeria Fifties de desembre de 2015 a febrer de 2016.

El termini d'inscripció és del 2 d'octubre fins al 15 de novembre, ambdós inclosos, les bases de la convocatòria es poden consultar al web www.fiftiesartgallery.com.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1