banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Natura ésCultura 2015‏ al Museu Comarcal

Natura ésCultura 2015‏ al Museu Comarcal
bonart manresa - 08/10/15
Del 17 d’octubre al 21 de novembre de 2015 el Museu Comarcal acollirà els treballs presentats durant la quarta edició del Natura ésCultura.
Natura ésCultura és un projecte ideat per la Fundació Setba amb format de taller artístic a l’entorn natural, organitzat per primera vegada l’any 2012. L’objectiu d’aquest projecte és utilitzar l’art com a teràpia per a persones que conviuen amb malalties mentals; així s’acompleix una funció sanadora, d'integració social i de conscienciació de la importacia de preservar del medi ambient.
Aquest any, hem ampliat el nombre d'usuaris incorporant un grup nou, provinent de l'entitat de Mataró Alterarte. Els tallers s’han realitzat durant tres setmanes, el mes de setembre, una per a cada grup: Susoespai, Ràdio Nikosia i Alterarte; i han estat conduits per les artistes Roser Oduber i Marina Berdalet.
En aquesta quarta edició, el taller proposat duu per nom Rastres de Natura i s’ha centrat en l’elaboració de pintures a partir de matèria vegetal i pigments minerals, recollits directament de l’entorn, per reflexionar sobre el concepte de camí.

A més a més, durant la seva estada, cada grup ha gravat un vídeo per plasmar les seves sensacions en diferents hores del dia, mostrar l’evolució del taller i les vivències dels protagonistes. La Fundació Setba està produint el vídeo, que es presentarà al Museu de Manresa en el marc de l’exposició.

   
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1