BannerFCC_Bonart
La Fundació ONCE inaugura la sala Canvi de Sentit amb una mostra de Conchi Trinidad

Exposicions

La Fundació ONCE inaugura la sala Canvi de Sentit amb una mostra de Conchi Trinidad

bonart madrid - 08/10/15
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-Jules-180x180px_v1-cat
Conchi Trinidad presenta a José Julio Flores és la nova exposició de fotografies organitzada per Fundació ONCE a la sala Canvi de Sentit, inaugurant també un nou espai artístic després de deixar la seva anterior ubicació i traslladar-se fins el carrer Sebastián Herrera, número 15, a Madrid.

La mostra, que es podrà visitar fins al pròxim 27 de novembre, exposa diferents imatges de l'artista Conchi Trinidad integrades a la sèrie Deixa que els teus dits vegin, així com algunes altres del fotògraf amb discapacitat visual i afiliat a l'ONCE José Julio Flores recollides en la seva sèrie Metamorfosi.

L'artista madrilenya plasma en les seves obres una combinació perfecta entre fotografia i costura per donar relleu a la composició final. La sèrie es compon de diverses imatges tractades en blanc i negre que, mitjançant la intervenció amb fils de colors, creen codis que texturizan aquelles zones de les fotografies que són necessàries per a la seva interpretació.

Conchi Trinidad assegura que el propòsit de Deixa que els teus dits vegin és, d'una banda, "aconseguir que les persones cegues o amb poca visió siguin capaços, no de veure, sinó de gaudir, sentir i imaginar la composició de les meves fotos, d'experimentar les imatges d'una manera nova, com jo ho vaig fer mentre les creava, usant un llenguatge perceptiu que els és familiar. I, d'altra banda, aconseguir un exercici de composició visual per als que sí veiem".

Per la seva banda, l'artista amb discapacitat visual José Julio Flores mostra diverses fotografies de la seva sèrie Metamorfosi.

Et poden
Interessar
...